Jag vet inte !

Jag vet inte vad som hände i det inlägget jag gjorde precis men en bild försvann så nu får ni den istället !

Super bra !

Träningen i tisdags gick super bra :)
Jag älskar värkligen min lila Licka ! Jag fotade några bilder i stallet igår på hästarna och på några skyltar ! Den som det står kärlek på är Lickas , glädje skylten är Topas och den det står lycka på är Timons ! De skyltarna visar värkligen vad hästarna ger oss ! Nu ska ni få lite bilder av mig !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3086367/images/2012/pic_186418586.jpg" class="image">

Träning !

Idag så ska jag träna med Licka det ska bli jätte kul ! Hoppas att det går lika bra idag som förra gången :) Det blir bara lite kort nu för att jag ska ut i stallet nu men ni kan få lite bilder först :) !

Mycket !

Det har hänt väldigt mycket på kort tid ! Vi kan börja med att vi har en ny häst det är en c-ponny som heter solgardens Mr timon ! Igår så var jag och tre kompisar på bio och såg Alvin och gänget 3 ! Den var jätte bra :) ! Sen så tränade jag med Licka i tisdags och det gick super bra ! Hon är så duktig min lila Lickis ! Sen så får vi en ny lärare på måndag för att min gamla slutade i fredags man blir nyfiken på vad det blir för någon :) ! Jag glömde nästan att det har ju faktiskt snöat idag också det är synd att det inte lägger sig bara :( Nu ska vi snart äta det ska bli jätte gott :) !

Älsklings ponny !

Idag så skrittade jag barbacka en runda på Licka och och var riktigt pigg :) ! När jag kom tillbaka så mockade jag och sen fylde jag höpåsar .
Här kommer en bild på min älskade lila Licka !

Idag , i förgår och i morgon :) !

Idag så red jag och Matilda ut en runda på hästarna i det fina soliga kalla vädret och det gick faktiskt jätte bra :) När vi hade kommit en bit så sprang det typ fem stycken rådjur två meter framför oss !!

Föresten så bakade jag och pappa kanelbullar i förgår och de blev riktigt goda :) !

Imorgon så ska vi upp till Blekinge och hälsa på lite folk och stanna där till söndag :) Jag får hoppas att Matilda kanske kan longera Licka imorgon efter som att vi ska köra på morgonen !

Här är en bild på Licka och en på Topas :) !RSS 2.0