Plockat två korgar svamp ;)

Idag har jag, mormor, morfar och min kusin Ebba varit i skogen och plockat svamp ;) När vi hade fyllt två fulla korgar så körde vi till mormor och morfars stuga för att fika lite, jag bakade chokladbollar och tog med :) Det har varit en jätte trevlig dag!

iPad, mobil och hög musik ;)

Igår så skulle mamma ut och typ festa och äta på resturang med sina vänner så jag och pappa körde till hennes ena kompis man och deras barn ;) Det va inte så jätte kul i början men sen blev det roligare då jag fick låna deras iPad och så spelade vi jätte hög musik, va kanske inte så sosial efter som att jag bara satt med mobilen och iPaden, sen kom Matilda dit med milkchake till oss :) Tack så mycket :) Vi va där hela kvällen/natten så jag gjorde inget annat speciellt igårkväll ;)

Vaknade för ett litet tag sedan så har varit ute och gett hästarna mat/släppt ut dem ;)
Vädret igår va helt otroligt det bara öste ner, tur att våra hästar har täckte på sig iallafall! Nu är det väl lite bättre väder det blåser bara här ;)

Fem km på 38 min!

Började skolan 9.30 idag och sprang/gick sen fem km på 38 min, är faktiskt nöjd med det :) Slutade efter det så nu är jag,Alex och Lucas hemma hos mig och har precis ätit skrabbelucker :) Den första satsen blev lite bränd men den andra blev god ;) Snart ska vi ut i stallet och mocka sen ska jag rida Licka <3

Äppelpaj ;)

I eftermiddags kom Carro, vi bakade äppelpaj och kollade på hästnet eftersom att jag tycker att hon ska köpa en shettis!

Imorgon ska vi springa fem kilometer i pålsjöskog, önska mig lycka till kommer va helt slut efter det!

Nu blir det äppelpaj, och igår blev det chokladfondant till efterrätt ;)

Galen ponny!

I fredags så kom vår veterinär hit för att behandla Timon,och då fick han ett grönt bandage runt sitt ben som inte får bli blött så han ska stå inne nu tills imorgon och eftersom att han är inne själv på dagarna så är han helt galen, han bara står och ropar på Licka och snurrar runt som en galning! Säger bara att hanns box är inte den roligaste att mocka! Jaja får stå ut imorgon också, han lugnade sig lite nu för att vi tog in Licka till han
;)  
 
Igår så red jag ut på Licka i det blåsiga vädret, med Carro :) Skrittade vemmentorpsrunda och Licka skötte sig bra som vanligt <3
Skriver på datorn så det kommer upp bild sen :)

Först Licka sen Binette ;)

Sitter på bussen påväg hem från skolan, slutade kvart över tre idag för att jag har haft PH samtal ;) Det gick bra och Marie-Lousie (min lärare) tycker att det går jätte bra för mig och att jag ligger bra till :)

När jag kommer hem så ska jag rida Licka, sen cykla hem till Carro och rida hennes häst Binette för att jag ska hoppa henne på en pay and jump imorgon ;) Jag ska inte hoppa med Licka för att hon inte är riktigt igång för det än :(
Får bli en bild på Rhico <3

Bild på fina Topas <3

Cykelkorgen full med äpple ;)

Skolan idag har gått ganska fort har vara haft olika kp pass och idrott ;)
Det blir ingen ridning idag, fryser alldeles för mycket! Men igår red jag på min lilla Tant, red först på stubbåkern vilket gick rätt bra tänkte sen galoppera lite här hemma men eftersom att hon verkligen inte tycker det är kul att bli riden här hemma så hoppade jag över att galoppera igår ;)

I söndags så red jag ut med Carro och hennes kompis Matilda, då blev det vemmentorpsrundan vilket också gick bra :) Sen på eftermiddagen så cyklade jag bort till Caroline, vi va ute ute hos hennes hästar lite och sen det roligaste av allt så körde vi fyrhjuling alltså ingen sån liten skit utan en riktig stor ;) Det va iallafall jätte kul! Fick också cykelkorgen fyll med äpplen från deras trädgård som vi har och ger till hästarna :) Tack så mycket!

Efterrätt :)

Vi har gäster och nu blir det efterrätt, citronformage med lite bär på toppen :)

Rekommenderade bloggar

Tänkte rekommendera två bloggar som jag tycker mycket om och som jag läser väldigt väldigt mycket :)

Den första är min systers blogg www.matildapalmqvist.wordpress.com Hon skriver om allt och hon skriver det bra! Sen är det ju klart att man tycker om sin systers blogg lite extra men det är något speciellt med hennes blogg. Sen är det också för att jag tycker hon var stark som fortsatte efter den olyckan som hände hon och hennes häst Guernika <3

Nästa blogg är min kompis Carrolines blogg www.baaracarro.myshowroom.se
Hon har inte hunnit skriva så mycket för att jag har precis fått henne att starta den men den är speciell för att hon nu äger vår gamla ponny, som jag tror och hoppas hon älskar super mycket! Det är också för att jag blev så bra vän med henne så fort :)

Dessa två bloggar tycker jag är värda att gå in och kolla lite på ;)

Blåsigt

Har inte blivit någon ridning idag heller pågrund av det blåsiga vädret :( Imorgon ska jag nog göra lite engelska, tycker inte om att ligga efter ligger hellre lite före :) Sen på onsdag ska vi ha Tyska prov måste träna lite på det också ;) Har inget speciellt att skriva om så ni får en bild på söta Timpen <3

Tagit spruta idag!

Idag blev det ingen ridning på grund av att jag tog livmodercansersprutan idag i skolan så jag hade ont i armen innan :(
Ska ta två sprutor och men det som var bra med att ta är att man fick saft :)

Igår så gick jag först två km med Licka, sen gick/sprang jag två km till och efter det så cyklade jag två km :) Kände
Mig duktig igår :)!

Timon är fortfarande halt med veterinären har kollat på han och han har haft en skada innan som har kommit tillbaka men han ska behandlas :) Hoppas att min lille huligan blir bra igen

boxplatser lediga!

 
 
Nu har vi två stycken boxplater lediga i vårt nymålade fräscha stall med totalt sex boxar. I stallet finns både varm och kallvatten. Vi har en uppvärmd sadelkammare med toalett och trappa upp till höloft.

Här finns stora fina hagar varav en som vi använder till gräsbana att rida på där vi även har en liten nymålad hinderpark. Ridbana är i planeringsstadium.

I hyran ingår fodring 3 gånger per dag och utsläpp och intag 7 dagar i veckan (med undantag för semester eller liknande då vi hjälps åt)

Hö och Halm köpes av oss då vi har begränsat med utrymme på loftet.

Vi som bor här är två ordningssamma tjejer på 12 och 19 år. Vi har 2 ponnyer och en storhäst och önskar alla välkomna utom hingstar och travare.

Välkomna att ringa för mer information och för att komma och kolla i vårt fina stall.

Referenser krävs
 
 
Japp det är precis som det står, snälla tipsa precis alla ni känner! Och ni som har bloggar kan väl skriva det där :)

Rhicoschette <3

Nu är fina Rhico lämnad, han verkade vara nöjd i sin hage med sina gamla kompisar ;) Jag kommer sakna han super mycket för att det känns som att jag och och han blev rätt bra kompisar på så kort tid <3 Fina fina Rhicoschette efter Tornesch <3

Ingen ridning idag :(

Idag har det inte blivit någon ridning men igår blev det :) Då travade jag en bit med Licka på gräsvägen och hon var riktigt pigg :) Det är inte säkert att det blir någon ridning imorgon heller pågrund av att vi ska köra och lämna tillbaka Matildas fina Ricco :( Tyvärr blev det inte som vi tänkt oss :( Jag tycker faktiskt jätte synd om dig Matilda och nu är ju Timon halt men annars vet du att du får rida han när du vill ;)

Hemstudiedag ;)

Igår så hade vi hemstudiedag, jag gjorde nio sidor engelska :) Sen på eftermiddagen så skrittade jag ut en runda på Licka och då följde Carro med på Binnet ;)

Fy f*n!!

De här inlägget gör jag endast för Carro, så nu har du kanske något att göra på lektionerna ;)

Imorse så hade vi ju idrott fy f*n säger jag bara! Jag sprang fem varv runt parken där scenen är, upp och ner två gånger för kärnantrapporna och lite annan konditionsträning! Längtar värkligen inte till nästa tisdag!

Bild från i lördags :)

Igår så gick jag en runda med Licka och då följde Caroline och Binette med ;) Eftersom att jag inte har ridit på ett tag så tar jag det lite lugnt :) Idag blir det nog lite trav på grusvägen ;) Vill du hänga med Carro ?

Idag ska vi ha idrott i skolan så jag och pappa köpte skor och kläder till det igår :) Tack pappa <3
Kommer bild på mig och Licka från i lördags :)

RSS 2.0