Nyårsafton !

Idag så är det ju sista dagen detta året altså nyårsafton ! Imorse när jag hade ätit så gick jag ut i stallet och mockade och fixade deras mat och så :) Jag hann tyvär inte gå med Licka idag efter som att vi skulle skynda oss in för att hinna göra ve oss inan gästern kommer :) Nu får vi hoppas på ett bra år 2012 också :) ! Igår så hoppade jag lite med Licka det gick bra i slutet för att hon ville inte riktigt i början ! Nu så får jag väl ta och fixa till mig lite men ni ska få lite bilder på Licka , Topas och vår gamla häst Starlight som vi har sålt och som jag saknar jätte mycket !


Licka !

Topas !
 
Starlight !
Jag älskar er alla !

Trött och ont i halsen !

Igår så red jag ut med en kompis och det gick rätt bra förutom att båda ponnsarna trode att det var tävling och då gick deras små ben som trumpinnar :) ! Men men det är roligt att det går lite fort ibland :)

Jag är rätt tröt och jag har jätte ont i halsen så det blir inte så långt inlägg nu

// Maja

Julafton !

Idag så red jag och Matilda ut en runda och jag och Licka var tomtar :) ! Licka är så söt i sina små tomte kläder :)
Jag fick allt jag ville ha i julklapp och extra glad blev jag för mitt helhalsfleecetäcke :) ! Vi har precis varigt och ätit julbord det var jätte gott :) ! Nu är vi på väg hem och då ska vi leka julklappsspelet ! Här är en bild på mig och Licka från idag när vi var tomtar :) !

Jätte kort

Igår så red jag ut i stormen och det gick rätt bra :) Det dåliga var att hela jag var typ ´som en hel isbit ! Riktigt kallt var det ! Jag ska snart ut på väla och köpa alla julklappar som jag inte har köpt än ! Det blir bara ett jätte kort innläg nu för att jag måste gå ! //Maja

väldigt länge sedan !

Jag vet att det var väldigt länge sedan jag skrev men jag har faktiskt inte haft tid och ork ! Nu har jag inte ridigt sedan i söndags och då trände jag det gick faktiskt jätte bra :) ! Jag får hoppas att det blir bra väder imorgon så att man kan rida då ! Jag ska föresten ha människokroppen prov imorgon det är jätte mycket saker man ska kunna ! Nu börjar bonde söker fru så nu ska jag gå ! //Maja

Mysig ponny !

Skrev inte igår men jag red iallafall ut med Matilda och det gick rätt bra faktiskt hon var lite pigg bara men det får små ponnysar vara ibland :) ! Idag så blev det ingen ridning utan istället så borstade jag och myste med henne och hon var faktiskt rätt kelig :) nu ska jag äta kladdkaka !

Longering !

Longerade Licka idag det gick faktiskt rätt bra :)! Är ledig imorgon och slutar tidigare på tisdag :) riktigt skönt ! Imorgon ska jag till väla med en kompis och handla julklappar ! Här kommer två bilder på Lickis från idag och när vi var och red i ridhuset :)!

Igång igen !

Har inte skrivit på några dagar för att inte riktigt haft tid och ork men nu så är jag igång igen ! Idag så ska jag rida i ridhuset efter som att jag ska vara med på tävlingarna på HFRK :) vi får hoppas att det går bra :)! Skriver kanske mera sen om hur ridningen gick idag :)!

RSS 2.0