To the beach :)

Om ett tag så ska vi köra till stranden med Licka och Timon :) Jag skriver mera sen om hur det gick :)

<3

För ett litet tag sedan så red jag en runda på Licka och det gick rätt bra :) Jag älskar dig värkligen Licka och du är den bästa i hela världen <3 <3

Tvättat !!

Idag så har jag tvättat sex bommar och fyra hinderstöd ! Och då fick jag rätt mycket kramp i armarna men det har gått över nu :) Jag red inte idag heller för att det regnade ju på förmiddagen och jag hade inte tagit på hästarna något täcke så de blev ju blöta ! Men imorgon så ska jag rida !! Ni får en bild på Licka som jag tog inan när hon var ute i hagen :)

Ledig hela veckan :) !

Idag så gick skolan rätt så fort :) Och nu är man ju ledig hela veckan som kommer :) Jag fattar egentligen inte varför för att man brukar ju bara bara ledig måndag , tisdag men man ska ju inte klaga ! Idag så gick jag en runda med Licka :) Och så borstade jag lite på henne och hon fällde jätte mycket !

Haha lilla Licka :) !!

Bloggappen har typ inte fungerat och jag har inte orkat att blogg från datorn så jag har ju inte skrivit på ett tag men nu fungerar den :)

Vädret är ju jätte tråkigt :( Det är bara regn regn och regn !! Inte alls kul !!
Men iallafall när jag och mamma kom hem så gick Licka i sin hage och typ 20 minuter senare så tittar jag ut genom fönstret i köket och ser att hon går i Timons gräs hage !! Hon var super glad och sprang iväg när jag skulle ta henne :) Och när Matilda öppnar grinden så springer hon ut i full fart och sedan så sprang hon i sin box :) Haha lilla Licka hon är bara för söt !! Hon hade gått utan täcke idag och när hon blir blöt så blir hennes päls helt lockig :)

blev bättre <3

I lördags när jag red så gick det jätte bra :) Det tråkiga var att det var så himla många myggor för att pappa fixade gödslestacken ! Medans dagen igår inte började specielt bra :( Men slutade lite bättre :) Jag älskar dig Lickis <3 Nu ska jag gå ut i stallet och ta ut hästarna :)

Slutat att regna :) !

Nu har det slutat att regna så jag ska gå ut och ta in Licka och rida lite på henne :) Sen får jag se om det blir jag eller Matilda som rider Timon idag :)

Ååå !!

Ååå jag som skulle rida och så börjar det att regna ! Jaja jag får fixa höpåsarna först så kanske det har slutat sen :)

Glad liten ponny :) !

Idag när jag kom hem så var mormor och morfar här och då fikade vi med bakelser :) Der var super gott ! Sen så gick jag ut i stallet och mockade och så , och när Timon hade ätit upp så gick jag en runda med han och han var super pigg ! Sen så skrittade jag barbacka på Licka i grimma och grimmskaft och det gick super bra för att min lilla ponny är ju bara så snäll ! När jag kom tillbaka så lekte jag lite i hagen med henne och det tyckte hon var super kul ! :) Och medans jag väntade på att hovslagaren skulle komma så fick hon äta lite i gräshagen och då blev hon super glad ! Jag fick dra bort henne från gräset när jag skulle gå in i stallet igen !

Bilden !

Här kommer bilden på den självlysande badmintonbollen :) !

Inte idag heller :(

Det blev ingen ridning idag heller :( Pågrund av att jag har europa prov imorgon och jag måste träna på det plus engleska glosor till på fredag ! Matilda hade mockat en box åt mig så att jag behövde bara mocka till Licka idag :) Tack syrran <3 Igår på idrotten så köre vi speedminton och det är typ badminton fast i mörker med en självlysande boll ! Det är jätte roligt och jag kommer att lägga upp en bild sen men den är i mobilen och jag skriver på datorn :)

Hagel i April ?!

När jag hade mockat och så , så skulle jag gå en runda med hästana men såklart så började det att regna , så typiskt ! Det var helt sjukt att det haglade innan idag i skolan det är ju faktiskt April ! Nu måste jag gå ut och hjälpa till och ta n en ny halmbal :) 

Hagel ?!

Det är klar blå himmel och haglar samtidigt !!!!!

Dressyr :) !

Igår så red jag igenom dressyrprogramet och sen så tömkörde Rebecka Licka :) Och det gick super bra ! Sen imorse så åkte vi till HFRK för att tävla en lätt c:2 och jag är nöjd med Licka men jag kunde ha gjort bättre ifrån mig ! När vi kom hem så mockade Rebecka en box åt mig , tack så mycket :) !

Imorgon så ska man ju till skolan och jag längtar värkligen INTE ! Det är så tråkigt att bara sitta och läsa , skriva och lyssna när man kan vara hemma och ha annat bättre för sig !

Tack pappa !

När vi var på lager 157 så köpte jag ett par Bondelid joggingbyxor och så fick jag ett par gråa och ett par vita converse av pappa :) Tack så mycket <3 igår så gick jag och Matilda en runda med Licka och Timon :) Nu ska jag snart äta lite frukost :)

Lager 157 !

Nu är jag , pappa och Matilda på väg till lager 157 ! Jag hinner nog inte rida idag för att jag måsta träna på engelskan till imorgon !

Tränat :) !

Idag så har jag tränat med Licka :) Och det gick super bra alltså ! Hon blev rätt tröt ! Nu ska jag träna på dressyrprogramet som jag ska rida :)

Matte !!

Det är inte roligt med matte !!

Skola :(

Usch nu börjar skolan igen ! Jag tycker att jag hade varit värd en veckas lov till !

Igår så blev det ingen ridning pågrund av det tråkiga vädret :( !

Stallet klart !

Nu är stallet klart och jag gick en runda men Topas också !

Igår så fyllde jag ju år och då hade vi kalas , jag fick massa saker men gladast blev jag för min iPhone 4 s , chabrak med mitt namn på och en luva till det och en långkofta som mormor hade stickat till mig :) Tack så mycket <3 Vi åt god lax med nypotatis och sås :) och sen så hade vi en tårta som heter Snövittårta :)

Snart :)

Då är man snart uppe på Timon :)

Ridit en runda på Licka :)

Nu har jag precis varit ute och ridit en runda på Licka och då följde Caroline med på sin häst :) Nu ska jag mocka till både Licka och Timon och sen så ska jag även rida Timon !

Du är så duktig Lickis ! <3

Igår så red jag på ridbana och det gick super bra :) Hon var pigg hela tiden också :) Idag så var vi på en pay&ride i Rydebäck och jag hoppade två 50 cm klasser , i den första så stannade hon en gång och i den andra så hoppade hon felfritt :) ! Hon är så duktig min lila Lickis ! Imorgon så fyller jag ju år och då ska vi ha kalas :) ni ska få en bild på Licka från idag och en eller två som Matilda tog när vi var i Norge :) !


Du är så söt ! <3


Den är så häftig tycker jag !

Snart hemma !

Vi har varigt på väg hem ett tag nu men det är några timmar kvar :( Jag har suttit lite vid pappas dator ett tag också :) Vi kommer typ hem vi nio tio tiden och det är inte mockat än !

Jätte gott !

Idag så började vi dagen med god hotelfrukost och sen så körde pappa iväg på ett möte och då gick jag och Matilda en runda på stan och tittade lite i olika butiker :) På Ben&Jerry så fick man grattis god glass :) !

Igår så åt jag super goda revben och bakad potatis :)

Pappa kommer vi 14.00 tiden och då ska vi köra hem :) !
Allt har varigt jätte gott !

Norge här kommer vi !

Nu är jag pappa och Matilda på till Norge ! Vi ska vara där till imorgon :) Så typ kl 07.00 så gick vi ut i stallet och fixade och så red jag på Licka :) ! Nu är det "bara" fyra timmar till inan vi är framme ! Jag har läst ut ridläger med Sigge och vet inte vad jag ska hitta på nu !

Jätte roligt väder !

Nä det är inte så roligt väder idag ! Hästarna fick vila för vem vill rida i den här blåsten ? och desutom så är jag förkyld så jag hade inte orkat rida heller :( Det var inte jätte motiverande att gå ut i stallet men nu är det klart och mamma hjälpte till att fylla alla höpåsar , tack !

RSS 2.0