Browni :)

Nu har jag gjort browni, jag blev faktiskt riktigt nöjd med utseendet :) Nu återstår bara hur den smakar :)

Som alla säkert redan har sett så snöar det :)

 

Nu flyttas gödselstacken ;)

En plåt klar ;)

Ena plåten är klar :)
Riktigt roligt att göra det men också väldigt kladdigt!

Hästgodis ;)

Nu håller jag på att göra hästgodis ;)

Inget bra på tv=matte ;)

Sitter och räknar matte när det ändån inte är något bra på tv:n ;)

Nu blir det solsidan ;)

24 november

Om exakt en månad så sitter jag i soffan helt proppmätt efter att ha ätit massor med god julmat ;)
Det är precis vad jag är nu, helt proppmätt efter att ha ätit super god lax med vinsås, sparris, potatis och massa annat :)

Ridit på en bråkig ponny ;)

Just nu sitter jag och kollar när Carro rider Topas ;)

Iförmiddags så red jag ut på Timon tillsammans med en liten tjej som ska rida Licka på helgen ;) Det gick helt okej när hon red för att vara tredje gången hon rider :) Timon var däremot lite bråkig så det var tur att Matilda var med så hon fick hoppa upp på han och visa vem som bestämmer! När vi kom hem igen så travade vi lite i paddocken, jag höll Licka i ett grimskaft sammtidigt som jag red på Timon ;) Nästa gång ska jag be Matilda fota för det måste se jätte gulligt ut när Licka springer efter <3

Tjejig helg ;)

Pappa och Anton åkte till portugal ikväll för att göra något jobb så det blir en tjejig helg :)
Provet idag gick ganska bra :) Har inte direkt något att skriva om så det får bli ett kort inlägg idag ;)
 

Är med och tävlar igen ;)

Jag tävlar på www.nellieberntsson.se för att vinna hela min önskelista hos www.horze.se
Jag är med och tävlar om varsitt regntäcke till Licka och Timon :)
 
 

Tre dagar eller sluta 12.00

Skolan har varit lika seg som vanligt! Jag tycker att man bara ska behöva gå max tre dagar i veckan eller bara gå till typ 12.00 varje dag :)
Imorgon har vi geografiprov så jag måste plugga lite :(

Jag tävlar på www.nellieberntsson.se för att vinna hela min önskelista hos www.horze.se

 
 
 
 
 

Hatar onsdagar!

Ååå jag hatar värkligen onsdagar! Då har jag PH samtal och går till 15.15 :( Inte jätte kul när man har ont i huvudet och fryser ena sekunden och är super varm nästa och är jätte tröt hela tiden :( Sen är man inte hemma förrän tidigast 15:35 och då ska stallet fixas och helst hinna äta något också!

Nu sitter jag och Matilda som inte heller mår så bra i soffan med varsin kopp te :)

Muffins ;)

Nu håller jag på att göra muffins :) Mamma och Matilda kommer ju hem imorgon ;)

Skolan har varit rätt seg idag, har haft huvudvärk hela dagen och har det fortfarande :(
Stallet gick rätt fort fast att jag sopade sadelkammaren och stallet noga :) Det är så mysigt nu när det bara är jag och mina söta ponnyer <3

Vintertäcke :)

Nu är vi påväg hem, det har vi varigt ett tag ;) Vi stannade på Ekohallen och köpte blad annat ett vinter täcke till lille Timpen :) Tack än en gång för hjälpen Rebecka <3

Risallamalta :)

Just nu sitter jag hemma hos farmor i hennes soffa och virkar med huvudvärk som har hållt på ett tag :( Snart ska vi äta kolpudding, potatis och någon sås :) Till efterrätt blir det risallamalta ;)

Tur vi har er <3

Just nu är vi uppe i Blekinge för att Pappas bror ska fixa något med Matildas bil ;) Så det var rätt trångt i det lilla baksätet!
Det är tur att vi har Rebecca och Andrea som är super snälla och tar hand om mina ponnyer denna helgen <3 Jag är verkligen inte orolig för att dem inte gör det ordentligt för dem är ordentliga :)

I måndags var vi ju i Ullared och jag hittade massa fina kläder ;) Det kommer kanske bilder någon dag :)

Grattis på fars dag pappa!

Idag är det fars dag så vi har firar pappa lite idag ;) Grattis älskade pappa <3

Är i bilen påväg hem efter att ha lämnat mamma och Matilda på flygplatsen, dem ska till Thailand :( Blev ledsen när vi åkte i från dem och det var inte för att jag ville med utan att jag kommer sakna dem jätte mycket!
Men det är inget att göra utan jag får stå ut :(

Imorgon blir det säkert bättre för då ska jag,pappa,mormor och morfar upp till Ullared ;)

Vill komma fram NU!

Snart är vi framme ;) Hemresan har varit såå mycket segare än ditresan! Vill komma fram ännu fortare nu efter att ha pratat med Matilda ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3086367/images/2012/pic_509d2a98ddf2b338a200042d.jpg" class="image">

Tiden går så grymt sakta!

Påväg hem ;)

Nu har vi precis åkt ifrån Gamleby ;) Veckan har varit helt okej men det ska bli skönt att komma hem :) Vi har haft matte, engelska, idrott, hemkunskap och syslöjd ;) I hemkunskapen gjorde vi soppa och bröd. Jag var med en tjej som är glutenallergisk så vi fick använda ett annat mjöl, så det blev inte jätte gott. Soppan däremot blev super god ;)
Jag gjorde ett kort förkläde, två grytlappar, en grytvante och en handduk i slöjden. Allt utom förklädet ska min syster få i inflyttningspressent eftersom att hon var flyttat upp i lägenheten ovanför stallet ;)

Framme ;)

Två timmar ;)

Nu har vi ungefär åkt i två timmar :) Vi har fördrivet tiden med att spel kort och lyssna på musik ;)

Gamleby ;)

Just nu är jag påväg till Gamleby ;) Det tar ca. fem timmar men vi stannar halvvägs för att gå på toa och sånt ;)

Söta och fina <3

Idag red jag på Timon och då gick Matilda med Licka :) Förutom att Timon försöker testa mig genom att stanna och försöka vända så gick det bra och vädret var perfekt ;) Jag kan inte säga annat än att jag har världens finaste och sötaste hästar <3

Rolig dag med Alice ;)

Dagen idag har varit jätte rolig :) Först så var vi hemma hos Alice ett litet tag, sen åkte vi hem till mig och då bakade vi cupcakes, dem blev super goda ;)
Sen gjorde vi skrabelucker som också var goda :) När vi hade ätit dem så cyklade vi för att sälja jultidningar. Vi kom till den första kunden och där sålde jag en tidning :) När vi kom ut så hade vår plastpåse som vi hade på cykeln blåst in till hästarna så vi skulle försöka ta den. Först gick jag in i deras dyngsura hage med mina vita converse, och jag kunde inte ta den så då gick Alice in med sina uggs så dem blev superkladdiga! Jag cyklade snabbt hem för att hämta ett par stövlar och med dem gick det som tur va ;) Men när jag cyklade så fort så Stänkte det upp lera på mina vita byxor! Så det var bara att cykla hem igen och byta om och då gjorde vi makaroner och sallad ;)

04.00

Klockan är 04.00 och jag är inte alls trött ?

Redan torsdag!

Just nu sitter jag och skriver in en uppgift på datorn som vi ska ha med till Gamleby nästa vecka ;) Det är helt otroligt vad detta lovet har gått fort altså!
Imorgon så kommer Alice (en kompis) hit :) Det ska bli kul eftersom att vi bara har varit två gånger innan :) Så vi får se vad vi hittar på ;)
RSS 2.0