Nyraspade tänder

Igår så kom veterinären och raspade Licka tänder, och när hon fick lugnande så blev hon jätte påverkad så det såg ut som att hon skulle ramla vilken sekund som helst! Hon började andas jätte konstigt också, så det var riktigt läskigt! Men hon blev pigg efter en timme sen så det var bra :)

Idag så hade vi historieprov och det kändes faktiskt bra :)

Skolan :)

Idag så älskar jag skolan :)

Sååå söt :)

Det finns en grå till och en svart och vit, men jag hade tyvärr ingen bild på de :(

Söta kattungar :)

Kommer bilder på de andra sen :)

Världens bästa ponny <3

Idag så tränade jag med Timon och det gick faktiskt bra om man tänker på att jag bara har galopperat han en gång sen han kom :) När jag kom hem så skrittade jag barbacka en runda på Licka och det gick också super bra, eftersom att jag har världens bästa ponny <3 När vi var hos Hide och tränade så kollade vi förresten på hennes kattungar, de är bara sååååå söta :) Synd att vi inte kan ta en till :(

Pigg liten Lickis <3

Har haft feber hela dagen och det blev ju inte bättre av att jag red ut med Matilda, Carroline och Anna imorse och sen nu ikväll mockade hela hagen! Det blev fyra skottkärror helt proppfulla med bajs! Men imorse när jag red så galopperade vi på en gräsväg och Licka och Annas häst blev super pigga och bra sprang på som in i! Men det är roligt när det går lite fort ibland :)

Loreen!

japp som alla säkert redan vet så van ju Loreen igår, hon var ju den absolut bästa i år, så det var ju helt rätt att hon van :)
Just nu så äter jag rabarberpaj och vaniljsås :) Jättegott men kanske inte det bästa att äta till frukost !

Tio dagar kvar :)

Räknade precis ut att det bara är tio skoldagar kvar för mig i skolan, såååå himla skönt! För ett litet tag sedan så longerade jag Licka och det gick rätt bra :) Du är den bästa hästen i HELA världen Licka! I love you <3
Nu så är jag snart klar i stallet, ska bara fixa maten och kanske putsa tränset, sen så ska jag gå in och titta på tv :)
Det skulle kommit med en bild i detta inlägget men det funkar inte :(

Skönt att bli avspolad ;)

För ett litet tag sedan så spolade vi av alla hästarna och det tyckte de nog var rätt skönt, eftersom att det är så varmt :) Igår så red jag, Matilda, Carroline och Anna ut en runda på hästarna och alla var super pigga :)
Snart så ska vi äta lite och det ska bli super gott :)

Ny klänning :)

Skolan idag har faktiskit varit hyfsat bra :) Men allra bäst var den i slutet, aså jag och Cassi har alltid såååå kul tillsammans ;) Efter skolan så åkte vi till väla och jag handlade en studentpreset till min syrra Matilda :) Och så handlade jag en klänning till mig själv som jag kanske ska ha när Matilda tar studenten :) det kommer en bild på den sen :)

Nu så är jag på väg till stranden men inte med någon av mina hästar utan jag ska gå med när Matilda rider på sin stora häst :)

 

Orkar inte !

Jag orkar värkligen inte göra matte nu! Och ännu mindre när inte uppgiften går att lösa! Jag skulle bara vilja vara hemma och göra typ ingenting :)

Alla i samma klass :)!

Igår så var vi ju på möte och det gick bra :) Vi fick veta i vilken klass man skulle vara i och då kom jag, Cassi, Alex och Lucas i samma klass :) skit siken tur vi hade :)! Vår nya lärare verkade vara jätte bra :) Men jag kommer ju att gå vilse på skolan flera gånger eftersom att det är så stort!

Jag smälter !

Gud aså, jag smälter nästan bort! Det hade varigt sååå gott med en pigelin nu :) Idag så går jag till halv tre så jag är fortfarande i skolan vilket är vääääldigt tråkigt!! När jag kommer hem så ska jag rida och så och sen vid halv sju så ska vi på informations möte på kunskapskolan :)

Hatar skolan !!!!

Jag HATAR värkligen skolan !!!!

Sommar :)

Idag är det värkligen sommar :) Nu tänkte jag baka en sockerkaka och sen så ska jag ut i stallet och fixa :) kommer en bild på två av våra katter Hasse och Agnes :)

Stranden idag :)

Idag så åkte vi till stranden och det var super kul :) Licka går rätt ut i vattnet och är jätte pigg hela tiden :) Caroline följde med och fotade 213 bilder eller något sånt tror jag! Det var jätte snällt iallafall :) När vi kom hem så red jag och Caroline ut en runda på Topas och hennes häst Binnete :) Topas var också jätte pigg :)

Nu ikväll så fotade jag lite och jag ska se om det går att få med bilderna i detta inlägget!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3086367/images/2012/pic_203438432.jpg" class="image">

Grattis morfar !

Idag så hoppade jag med Licka och det kändes jätte bra :) Sen så målade jag och Matilda bommar, men det är lite kvar :) Nu så är vi hos mormor och morfar eftersom att morfar fyller år :)

Kinamat och godis :)

Nu sitter jag i bilen på väg in till stan för att hämta kinamat och handla godis :)
Jag red typ precis och när jag hoppade upp så började det att regna så klart, men jag red lite snabbt ändån och hon var rätt pigg fast att det regnade :)

Helt otroligt, god mat i skolan!!

Maten i skolan idag var faktiskt god, det var små potatis, lax som de till och med hade lagt typ dill på toppen och så någon sås till det :) Det var första gången på VÄLDIGT länge som jag tyckte att maten var god! Nu så är man ju faktiskt ledig ett tag också, det är så skönt att slippa skolan!

Efter som att jag bara skrittade en runda barbacka igår på Licka så får jag ju rida lite mer ordentligt idag :) Så jag ska snart gå ut i stallet och fixa lite :)

Bästa, sötaste och snällaste Licka <3

Nu har jag precis longerat Licka och det gick jätte bra :) Jag ska snart gå in från stallet och se vad det är på tv och se om min huvudvärk försvinner! Det kommer en bild som jag tog nu när jag longerade henne, hon är bara så söt alltså <3 Det finns ingen sötare, bättre eller snällare liten ponny än min bästa Licka <3

På väg :)

Just nu så sitter jag i bilen på väg upp till mormor och morfar :) Skolan idag började väl bra men på slutet så hände det en väldigt tråkig sak :(

Igår så red jag på Timon och jag galopperade på han, han var ju inte lite pigg alltså! Jag red även Licka och hon var super duktig :) Jag tränade på avsaktningar och igångsättningar, hon lyssnade faktiskt riktigt bra :)

Grattis mormor!

Just nu så är vi hos mormor och morfar eftersom att mormor fyller år :) Det blir ingen ridning idag heller:(

Bild på mig och Topas :)

Träning :)

Idag så har jag tränat med Licka och det gick super bra :) Jag ska snart gå in från stallet och göra min historieläxa :( tråkigt !! Iallafall idag så fick jag papperna från kunskap skolan som jag ska byta till efter sommaren :) Ååå vad jag längtar !! Men jag får hålla ut i 24 dagar till ! Jag hoppas att jag , Cassi , Alex och Lucas får gå i samma klass för att de ska också börja där :) Det ända jag kommer att sakna från den skolan jag går på nu är min gamla lärare som jag hade i 1:an - 3:an , hon är bäst :) !

Betar hästarna :)

Idag så följde Alex , Lucas och Cassi med hem till mig :) Och nu så står jag och Alex och betar Licka och Timon i gräshagen medans Cassi och Lucas fixar lite mackor och saft :)

Bild på mig och Licka <3

Först Licka sen Topas :)

Igår så hoppade jag med Licka och hon var super duktig :) Sen så red jag ut en runda på Topas och han var jätte pigg !!
Men båda två var super duktiga :) Det går inte att lägga upp någon bild nu så jag lägger upp en på mig och Topas och en på mig och Licka sen :)

Hungriga hästar :) !

För ett litet tag sedan så var jag ute och gav hästarna mat och de var jätte hungriga eftersom att de fick mat lite senare idag :)

Maten klar :)

Då var hästarnas mat klar och bara mockning kvar :)

Regnar !

Jag som skulle rida och så börjar det att regna !!

Luktar inte gott !

Igår så var jag hos mormor och morfar :) Och vi var och åt hos min Gammlamormor alltså mormors mamma :) Det är alltid lika gott att äta hos henne :) Sen så körde de hem mig och då gick jag två varv med Licka i den stora hagen :)

Snart så ska jag gå ut i stallet och jag ska kanske hoppa lite med Licka :) Jag får se om jag orkar bära fram bommarna ! Och så tänkte jag rida ut en runda på Timon men jag vet inte riktigt om jag vågar för att bönderna kör ut gödsel på åkrarna med sina stora maskiner och det luktar ju skit äckligt och jag tror att Timon tycker att maskinerna är lite läskiga !

Svettig !

Träningen gick super bra , det var bara väldigt varmt ! Så lilla Lickis blev jätte svettig :) !

Det går ju inte att ladda ner en bild nu från bloggappen och det har ju fungerat inan ! Ni skulle fått bilder på våra katter och en från när vi åt i hagen idag :) Jaja jag får väl försöka att fixa det !

Kladdkaka men nougat och hasselnötter :) !

Gud vad fint väder det var igår och är idag :) Jag var ute hela dagen igår , förutom när jag mockade ! Och lite färg fick jag faktiskt på armarna :) Stallet tog jag imorse , så det är redan klart och ikväll så ska jag träna med Licka :)

Cassi kom typ vid halv elva och då bakade vi en kladdkaka med nougattäcke och hasselnötter på toppen :) Och när den var klar så gjorde vi lite mackor och saft sen så tog vi med oss det ut i vår STORA hage och åt det vi har inte smakat kakan än men den är säkert god :) Vi ska snart äta den men först så ska vi sola lite till :)

Stranden igår :)

Igår så orkade jag inte skriva men det var jätte roligt på stranden iallafall :) Licka gick bara rakt ner i vattnet medans Timon tyckte att det var jätte läskigt ! Det blir inga bilder föra att det var Matildas kompis som fotade med sin kamera så vi har inte fått bilderna än :( men jag har en bild på Licka när hon rullade sig i sin hage när vi kom hem :)

Men gud vad fint väder det är idag :)

RSS 2.0