Snälla vänner !

Idag så kommer våra vänner Rebecca och Gunnel för att hjälpa till att mocka eftersom att min syrra Matilda är sjuk och det blir lite tufft för mig att fixa allt till fyra hästar ! Vi ska även rid ut en liten runda på hästarna :)

Det är ju även sista dagen på lovet idag :( Det ska inte bli kul att gå till skolan imorgon !

Jag ska snart gå ut i stallet och börja mocka men inan det så ska ni få en bild på mig :)

Mässan !

Igår så var jag pappa och Matilda på mässan i Göteborg :) Jag handlade ett fleecetäcke till Licka :) Jag har aldrig varigt på den mässan tidigare så det var riktigt kul !

Snart så ska jag gå ut i stallet och mocka till Licka och Timon !

Ni ska två bilder på fleecetäcket :)

Fint väder :)

Igår så var jag ju på Ullared och jag hittade faktiskt lite saker :)

Jag gick en liten runda i det sköna vädret med Licka innan vi nu åkte till godbiten och handlade lite kakor :) Licka var väldigt pigg och framåt iallafall !


Nu när jag snart är hemma så ska jag nog rida ut en liten runda på Timon och så följer nog Matilda på Topas med också :)

Ni ska få lite bilder jag tog när jag gick med Licka och så några från stan :)

På väg !

Nu sitter vi i bilen på till Ullared :)
Ni får en bild jag tog nu genom bilrutan :)

Så söt !

Vi var precis ute i stallet och gav hästarna kvällsmat :) De blev väldigt glada så ni ska få två bilder på Licka som jag tog nu när vi gav de mat ! Hon är så söt altså ! De blev lite suddiga efter som att hon ville ha sin mat !

Hovslagare !

Filmen igår var jätte bra :) När den var slut så hämtade mormor mig och så sov jag där till idag :) ! När jag kom hem så var hovslagaren där och hade skulle precis börja med att sko Licka ! Hon är så snäll att sko ! Nu håller han på med Topas och sen är det Timon kvar ! Imorgon så ska jag med en kompis och hennes pappa till Ullared :)

En gång i Phuket !

Idag så fixade jag i stallet på morgonen och sen så tog jag bussen in till Cassi och där tog vi sen bussen ner till stan för att kolla på en gång i Phuket på bio !
Vi handlade lite godis och dricka på Borgarts :) vi har väntat nu i en timme men snart så får vi väll gå in !

Jag älskar dig värkligen Lickis !

Idag så var vi och red i ridhuset som gick jätte bra ! Jag älskar dig värkligen Lickis !

Igår så var vi och åkte skridsko med skolan :) det var kul förutom att jag fick rätt ont i benen och i fötterna !

I tisdags så var det ju alla hjärtans dag och då fyllde min bror Anton år :) jag fick lite alla hjärtan dags presenter av mamma och pappa :) !

Imorgon så börjar vi 08.00 och slutar ca 11.00 riktigt skönt sen så har man lov i en vecka :)

NU !

Nu får ni de bilder som inte riktigt blev rätt i förra innlägget ! Hoppas att det fungerar nu !

SNÖ !

Imorse så gick jag upp och skulle ge hästarna mat och vad möts man av jo riktigt mycket SNÖ ! Det ska inte komma snö nu det skulle kommit för typ två månader sen ! Men hästarna fick sin mat och sen så kom det ut ! Det värsta med snön tycker jag är att hästarna får styltor så fort de går en meter ! Så idag så fick Licka vila :) Maten hos mormor och morfar var iallafall super god ! Nu så ska jag åka med pappa till Maxi ! Bilderna ni ska få nu tog jag imorse hoppas att det vill sammarbeta nu så att inte bilderna kommer två gånger ! .

Alla tre på samma gång !

Igår så åkte vi till ridhuset och red lite och det gick hyfsat bra :) idag så gick jag och Matilda en runda med alla tre hästarna på samma gång ! Jag gick med Topas och Matilda gick med Licka och Timon :) på vägen så mötte vi Caroline som red med oss :) Ikväll så ska vi till mormor och morfar för att äta !

Inte så mycket !

Igår gjorde jag inte så mycket ! Jag gick en runda med Licka och så fotade jag lite bilder samtidigt som jag gick med henne :) Nu får ni rätt många bilder av mig :) !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3086367/images/2012/pic_188687159.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3086367/images/2012/pic_188687209.jpg" class="image">

Inte långt !

Skolan idag var rätt dryg och tråkig ! Nu ska jag gå ut i stallet för att ta in hästarna , mocka och rida :) Det blir inte så långt nu efter som att jag ska gå ! // Maja

två gånger !

aså igår så fick ni lite bilder av mig som jag hade på mobilen men den hade typ damp igår så att alla bilder kom typ två gåger men men ..... nu så ska jag göra ve mig inan jag ska åka till skolan :) !

Bilder !

Nu kommer bilderna som skulle varigt med i det förra inlägget :) ! Det är på våra katter Stina , Agnes och Hasse sen är det på en väska som min mormor har stickat själv och så på min tapet ! Såklart så är det ju på hästarna Licka , Topas och Timon :) !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3086367/images/2012/pic_188000013.jpg" class="image">

Treton stycken !

I förgår så var vi och red i ridhuset och det gick jätte bra :) igår så skrittade jag barbaka en rund på Licka medan Matilda och Rebecca gick med timon och Andrea red på Topas :) Det gick också super bra ! Idag så skrittade jag och Matilda på Licka och Timon som även det gick jätte bra förutom att det kom en bil med ett släp som körde jätte fort så att Licka och Timon hoppade ut i buskarna ! Men de skadade inte sig i iallafall :)

Riktigt trött !

Äntligen så sitter jag på bussen på väg hem från skolan :) aså jag hat typ fått sitta och hålla upp mitt huvud hela dag i skolan för att jag har och är super trött ! Och nu när bussen snart är frame där jag ska hoppa av så måste jag ju gå en kilomet innan jag är hemma ! Men ja nu kan jag inte skriva mera för att jag ska hoppa av nu !

RSS 2.0